Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd.

καλής ποιότητας Prismatic κύτταρο μπαταριών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Prismatic κύτταρο μπαταριών για τις πωλήσεις
+The ο προμηθευτής κατόρθωσε να στείλει την μπαταρία πολύ στο λίγος χρόνο και έκανε το καλύτερό του για να το παραδώσει εγκαίρως ακόμη και με τις μεγαλύτερες δαπάνες για τους. Η μπαταρία συσκευάζεται καλά και εργαζόμενος όπως αναμενόταν. +Good τεχνική τεκμηρίωση.

—— Kjetil Fossbakk

Έλαβα το πακέτο πολύ που συσκευάστηκε καλά, οι μπαταρίες έχουν μια ικανότητα άνω των 2600 mAh.Thanks!

—— Μ Villalobus

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd. Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd. Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd. Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd. Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd.
Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Mushang
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 500-1000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Η Co. ηλεκτρονικής Mushang Shenzhen, ΕΠΕ είναι επιχείρηση με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της βασικής τεχνολογίας, είναι μια επαγγελματική κατασκευή των πολυμερών μπαταριών λίθιο-ιόντων και λίθιου. Το Mushang επιτρέπει στους πελάτες του όλα τα είδη προϊόντων μπαταριών από τη μικρή ικανότητα μεγάλες τις διάφορες εφαρμογές όπως τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, τράπεζα δύναμης, ενεργειακή αποθήκευση, ιατρικές συσκευές.


Σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές των μπαταριών λίθιου, τα πλεονεκτήματα της μπαταρίας Mushang και τα πακέτα δύναμης είναι υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, χαμηλότερη εσωτερική σύνθετη αντίσταση, καλύτερα χαρακτηριστικά θερμοκρασίας και πιό αξιόπιστη απόδοση. Το Mushang έχει μια πολύ ισχυρή ομάδα Ε&Α με πολλούς εργασιακή πείρα ετών στον τομέα της μπαταρίας λίθιου. Αυτή η ομάδα Ε&Α εργάζεται στα προσαρμοσμένα προϊόντα, καλύτερες λύσεις δύναμης προσφορών στα προγράμματα του πελάτη.

 

Ιδρυμένο στις αρχές του 2003, το εργοστάσιό μας στην πόλη Dongguan καλύπτει μια περιοχή περίπου 50.000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότεροι από 1.500 υπάλληλοι τώρα.

 

Το Mushang δέχεται συχνά ότι ο cOem προσάρμοσε τις διαταγές, η χρήση A123, Samsung, Panasonic, Sanyo, LiFePO4, λι-ιονικό Battery.and καθιερώνει τις μακροπρόθεσμες σχέσεις συνέταιρων.

 

Έχουμε τις άριστες γενικές λύσεις μηχανικών προϊόντων στους ηλεκτρονικούς τομείς, με τις παγκόσμιας ποιότητας ικανότητες κατασκευής, καινοτομία και η τεχνολογία, τα προϊόντα μας πωλείται σε περισσότερες από τριάντα χώρες και περιοχές στο εξωτερικό σύντομα.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Mushang Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Xie

Τηλ.:: 86-755-29577783

Φαξ: 86-755-29577783

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)